Ζωής – Υγείας

Σας προσφέρουμε ασφαλιστικές λύσεις σχεδιασμένες με βάση τις ανάγκες και την οικονομική σας δυνατότητα σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες εγχώριες και διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες. Από τις διάφορες ασφαλίσεις ζωής η πιο επίκαιρη είναι σίγουρα αυτή της νοσοκομειακής περίθαλψης. Η αναγκαιότητα της ιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας είναι πολύ μεγαλύτερη από κάθε άλλη εποχή. Αυτό συμβαίνει διότι το ήδη ανεπαρκές Εθνικό Σύστημα Υγείας υποβαθμίζεται ακόμη περισσότερο με τις περικοπές που συντελούνται λόγω της οικονομικής κρίσης. Περικοπές σε υγειονομικό υλικό, εξοπλισμό, φάρμακα, εξετάσεις, νοσηλευτικό προσωπικό και γιατρούς έχουν δημιουργήσει πλέον μια πραγματικότητα που θυμίζει τριτοκοσμικές χώρες. Η ιδιωτική ασφάλιση έρχεται να καλύψει τα κενά της κοινωνικής ασφάλισης, να αναβαθμίσει τις παροχές της και να λειτουργήσει παράλληλα με αυτήν με προγράμματα προσιτά για κάθε πολίτη.

Τα οφέλη που απορρέουν είναι πολλαπλά :

 • Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών
 • Αξιοπρέπεια
 • Έγκαιρη αντιμετώπιση
 • Πρόσβαση στις πιο σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους

Στην ifplayer συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες παροχής προγραμμάτων νοσοκομειακής περίθαλψης και καταφέραμε μόνο για εσάς να εξασφαλίσουμε 100% νοσοκομειακή κάλυψη, στον κορυφαίο ιδιωτικό ιατρικό όμιλο της Ελλάδας, στην καλύτερη τιμή της αγοράς!!!

Καλύψεις – Παροχές προγράμματος:

 1. Νοσοκομειακή κάλυψη για οποιοδήποτε συμβάν νοσηλείας (ατυχήματος ή ασθένειας) 100%. (περιλαμβάνονται έξοδα νοσηλείας για Β’ θέση, έξοδα χειρουργείων, αμοιβές γιατρών, δαπάνες για Μ.Ε.Θ., δαπάνες όλων των φαρμάκων και των διαγνωστικών εξετάσεων που θα απαιτηθούν κατά τη νοσηλεία.
 2. Κάλυψη επειγόντων περιστατικών 100%
 3. Κάλυψη εξόδων για νοσηλεία στο εξωτερικό 100%
 4. Απεριόριστες επισκέψεις για ιατρούς εντός του ιατρικού ομίλου με 10€/επίσκεψη.
 5. Κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων σε ποσοστό 85% και μέχρι 1.500€/χρόνο.
 6. Κάλυψη εξόδων για φυσιοθεραπείες με συμμετοχή 7€/συνεδρία και μέχρι 1.000€/χρόνο.
 7. Check up με συμμετοχή 10€ και πολλά άλλα πακέτα εξετάσεων σε προνομιακή τιμή

ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΖΩΗΣ

Υπάρχουν πολλές ακόμη προτάσεις- προϊόντα για την εξασφάλισης της ζωής του ασφαλισμένου και της οικογένειας του.

Ενδεικτικά Προϊόντα Εξασφάλισης:

 • Ζωής (κεφάλαια πρόβλεψης για τυχόν υποχρεώσεις, αποπληρωμή χρεών, φόρων κληρονομιάς ή εξασφάλισης στόχων οικογένειας όπως σπουδές παιδιών, κ.τ.λ.)
 • Προστασίας Δανείου (κεφάλαια για την περίπτωση μίας μόνιμης ολικής ή πρόσκαιρης ανικανότητας ή ακόμα και θανάτου εξασφαλίζοντας την αποπληρωμή δανείων που έχουν ως σκοπό την απόκτηση περιουσίας
 • Υγείας & Σοβαρών Ασθενειών (καλύπτοντας τα έξοδα μίας νοσηλείας, ή της πρόληψης με check-up ή και της αντιμετώπισης σοβαρών περιστατικών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό)
 • Ανικανότητας για εργασία (καλύπτοντας από τα καθημερινά έξοδα μιας οικογένειας μέχρι και πιθανή σύνταξη αναπηρίας) Σύνταξης Σπουδών, Γήρατος, Αναπηρίας (αποταμιεύοντας σταδιακά μικρά ποσά προκειμένου να συγκεντρώσουμε έγκαιρα το επιθυμητό ποσό που θα καλεστούμε σε μελλοντική στιγμή να πληρώσουμε είτε εφάπαξ είτε σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 • Δημιουργίας λογαριασμού αποταμίευσης ή επένδυσης μικρών ή μεγάλων κεφαλαίων εξασφαλίζοντας το κεφάλαιο από διάφορους κινδύνους.

Ρωτήστε μας για τις παροχές που μπορείτε να απολαύσετε, αλλά και για τις προνομιακές τιμές που έχουμε εξασφαλίσει για εσάς!

Υπολογίστε άμεσα τα ασφάλιστρά σας

Πατήστε το σύνδεσμο παρακάτω για να συμπληρώσετε τα στοιχεία προκειμένου έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας και σας αποστείλουμε προσφορές